Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@12:57:57 GMT

بازار نقره دچار رکود است

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۹۹۴۹

بازار نقره دچار رکود است

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، نقره و جواهر مشهد گفت: با افزایش قیمت طلا خیلی از مردم تمایل داشتند که از نقره استفاده کنند که از جمله این افراد مسافران هستند ولی با وجود این وضعیت فعلا بازار نقره دچار رکود شدیدی شده است و تقریبا هیچ خریدار و متقاضی ندارد.

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: با گران شدن قیمت طلا این احتمال می رفت که بازار نقره رونق بیشتری پیدا کند ولی ظاهرا شیوع ویروس کرونا این بازار را هم از آسیب هایش بی نصیب نگذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین خصوص باقر معبودی نژاد رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، نقره و جواهر مشهد در توضیح این بازار گفت: با توجه به اینکه در ایام کرونا از حضور زائران به مشهد بی نصیب بودیم و در این خصوص محدودیت هایی برای زائرین وجود داشت بازار رضا علیه السلام که همیشه یکی از مرکز فروش نقره و زیور آلات بوده است تقریبا به حالت نیمه فعال در آمده است و در حال حاضر کارگاه های نقره در مشهد با حداقل توانشان مشغول به کار هستند.

وی ادامه داد: به همین دلایل هنوز خیلی از کارگاه ها مشغول به فعالیت نشده اند و اگر وضعیت بازار به همین شکل ادامه پیدا کند متاسفانه تعداد زیادی از این کارگاه ها تعطیل خواهند شد که در نهایت به  اخراج کارگران خواهد انجامید.

معبودی نژاد افزود: همه امید ما این است که طی مذاکراتی که داشته ایم دولت برای بحث بیکاری و بیمه کارگران و معافیت کارفرمایان از مالیات فکری بکند تا مانع اخراج کارگران شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، نقره و جواهر مشهد در توضیح تعداد کارگاه های موجود در مشهد ادامه داد: طبق آمار سال گذشته حدود ۲۰۰۰ کارگاه تولید نقره  و زیور در مشهد فعالیت می کرده اند که از این تعداد تقریبا ۱۵۰ کارگاه ساخت طلا و حدود ۱۵۰ کارگاه جواهر نگاری مشغول به کار بوده اند که در سال جدید و با توجه به وضعیت پیش آمده تقریبا ۹۰ درصد از کارگاه ها تعطیل هستند و فعالیتی ندارند.

وی بیان کرد: با افزایش قیمت طلا خیلی از مردم تمایل داشتند که از نقره استفاده کنند که از جمله این افراد که یکی از اقلام سبد سوغاتشان نقره است مسافران هستند ولی با وجود این وضعیت فعلا بازار نقره دچار رکود شدیدی شده است و تقریبا هیچ خریدار و متقاضی ندارد.

معبودی نژاد یکی از مشکلات سر راه صادرات نقره را وجود مجوزهای دست و پا گیر بانک مرکزی دانست و گفت: یکی از مباحث قابل توجه در بازار نقره بحث ارزش گذاری است و اینکه ما بیاییم برای صادرات هر کدام از زیور آلات اعم از طلا، سنگ های قیمتی و... یک مجوز جداگانه از بانک مرکزی و سازمان صنعت و معدن است بگیریم و همه این قیمت گذاری ها توسط نمایندگان سازمان صنعت معدن انجام شود که در این صورت به نفع صادر کننده است.

وی ادامه داد : اتحادیه  صنف فروشندگان و سازندگان طلا، نقره و جواهر مشهد از بانک مرکزی تقاضا دارد که ارزش گذاری فلزات گران بها را هم به سازمان صنعت و معدن بسپارد. صادراتی که در حال حاضر به کشور های پاکستان، عراق، افغانستان، روسیه تاجیکستان و مخصوصا کشور های حوزه خلیج فارس همچون کویت و ... می شود یک مزیت است و چیزی که در این میان از اهمیت بیشتری برخوردار است بحث سوغاتی است که از شهر امام رضا علیه السلام(ع) به نیت تبرک و تیمن به این کشور ها برده می شود که همه اینها در صورتی که مسائلی که در بالا به آن اشاره کردم رعایت شود بازار بسیار پر فروشی خواهد داشت و برای کشورمان هم بسیار ارزآور خواهد بود و اشتغال آفرینی و ارزش افزوده بسیار خوبی برای کل کشور خواهد داشت.


انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازار نقره نقره و جواهر مشهد بازار نقره کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۹۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند، تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی، ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند، سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود، جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند، سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که دو روز پیش بانک جهانی گفته بود که این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تایید کرده است

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان مشهدی
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • مهار آتش سوزی انبار و کارگاه بزرگ ذغال سازی در مشهد
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • قیمت سکه امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳